Close

Over Effecto

Saskia Effecto

Mijn naam is Saskia Demedts, ik wordt 40 dit jaar 😮 en sinds kort single mama van een prachtige dochter Kjill, een echt meisje meisje.
Reeds in mijn prille kinderjaren was ik verzot op make-up, nagellak, glitter, hoge hakjes, juweeltjes, kroontjes 🙂 mooie haren, mooie kleertjes, kortom op alles wat je tot vrouw maakt! Het was dan ook een evidentie dat ik in de schoonheidsbranche terecht wou komen, enzo geschiede…

Na de studie lerarenopleiding schoonheidsverzorging, haartooi, burotica werd in dec 2000 mijn instituut een feit, die ondertussen na bijna 17 jaar uitgegroeid is tot een huidverbeterend en figuurcorrigerend instituut.

Ik ben heel trots op mijn zaak die ik dan ook graag met professionalisme en goeie vakkennis uitbaat en werk dan ook met de beste producten:
Deynique, bekend van zijn aloe vera plant, die diep zuiverend werkt en zich richt op herstel en ondersteuning van de natuurlijke kracht van de huid en zo heel wat huidproblemen aankan!
Schrammek, dé kruidenpeeling op zuivere plantaardige basis werkt tot in de onderste lagen van de dermis (2de huidlaag)! en pakt vanzelfsprekend zo heel wat huidproblemen aan!
En dan het nieuwste in huis: Dermalogica! De nr 1 keuze van vele professionals wereldwijd! Dermalogica heeft al meer dan 300 awards gewonnen voor hun revolutionaire producten en behandelingen, de focus ligt ook hier op de gezondheid van de huid! Huidverbetering in plaats van huidverzorging.

Naast deze 3 topmerken bied ik ook parafango en de Universel Contour Wraps aan, alsook voedingsadvies op maat om je figuur in topvorm te krijgen!

Wees welkom, ik verzorg en adviseer je graag!


Wil je graag even tot rust komen?

Contacteer ons en maak je afspraak

Ontdek Effecto