Waarom krijg je meer puistjes en onzuiverheden  in de herfst?

BLOG

Waarom krijg je meer puistjes en onzuiverheden in de herfst?

Tijdens zonnige dagen lijkt onze huid mooier en egaler. Enerzijds komt dit door het bruine tintje die op ons gelaat verschijnt en zo onze onzuiverheden camoufleert. Anderzijds zorgt de zon er in eerste instantie voor dat de bacterie die verantwoordelijk is voor het ontstaan van ontstekingen minder de bovenhand neemt.

De keerzijde van de zon op onze snoet is dat onze bovenste huidlaag verdikt, wat een natuurlijke verdediging van onze huid is tegen UV stralen. Wat maakt dat na een hele periode van zon onze huid zo verdikt is dat de talg in onze huid veel meer gaat ophopen en juist gaat zorgen voor meer puistjes.

Ook verdwijnt na de zomer ons mooie kleurtje geleidelijk en komen alle vlekjes en verwijde poriën terug te voorschijn. Doe daar ook nog eens de veranderende temperaturen en weersomstandigheden bovenop, e voilà, daar heb je dat onrustig velletje! :-(

En net daarom is de herfst DE ideale periode om je huid te gaan peelen.

Door je huid nu te peelen gaan we alle dode huidcellen sneller verwijderen en zo ook de ophoping van talg verhelpen, ook kunnen er maar liefst 70% meer! werkstoffen doordringen tot diep in de cellen die zorgen voor verbetering, versteviging en een egalere uitstraling.

Een peeling is dus een uitstekende behandeling om regelmatig toe te passen.

Wil je van een doffe teint en fijne lijntjes af? En wil je terug een frisse jeugdige uitstraling? Een coup d'eclat?

Kies dan voor een Healthy Skin Treatment.

Wil je grotere huidproblemen aanpakken? Zoals onzuiverheden, littekens, verslapping of pigmentvlekken? 

Kies dan voor de Expert Skin Treament.