Dermalogica

BLOG

Dermalogica

Omdat Dermalogica veel meer is dan een schoonheidsproduct.


Dermalogica staat voor:


- In de eerste plaats voor een gezonde huid.

- Maakt enkel gebruik van kwalitetsvolle, hoogwaardige ingrediënten waarvan is bewezen door onderzoek dat ze bijdragen aan die gezondheid van de huid.

- Formules die vrij zijn van synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën, lanoline en S.D. alcohol. Dit zijn allemaal stoffen die allergieën en eczeem kunnen veroorzaken. Daarom gebruikt Dermalogica ze gewoonweg niet.

- Veganproducten

- Glutenvrije producten.

- Parabenenvrij, parabenen zijn conserveermiddelen die je product langer goed houden maar wel allergieën kunnen veroorzaken. Dermalogica maakt gebruik van andere methoden en ingrediënten om je product lang houdbaar te maken.

- Dierproefvrij, Dermalogica heeft een dierproefvrije geschiedenis en is erkend door PETA en Leaping Bunny als dierproefvrije organisatie.

- Slimme product verpakking waardoor geen zuurstof of bacteriën in je product kan komen.

- En wat ikzelf een heel belangrijke vind, Dermalogica zorgt ervoor dat jonge vrouwen overal ter wereld kansen krijgen om financieel onafhankelijk te worden. 


Dermalogica helpt met de stichting FITE vrouwen wereldwijd bij het opzetten en groeien van een eigen bedrijf, zodat zij en hun families een beter toekomstperspectief krijgen. Wist je dat je door het kopen van Dermalogica producten indirect steun bied aan FITE? Dermalogica doneert namelijk ieder jaar een deel van de opbrengst aan dit initiatief die ze zelf hebben opgericht.
Wij helpen bouwen aan een betere wereld.


Ook educatie, onderzoek en professioneel advies staat hoog in het vaandel bij Dermalogica. Opleiding en educatie van de huidexpert is bij Dermalogica heel belangrijk. Zonder educatie kan je geen goed huidadvies geven. Een goed opgeleide huidexpert is dus heel belangrijk. En dat weet ook Dermalogica zelf. Dus zomaar producten online aanschaffen op eigen houtje is nooit een goed idee. Want dan kan je huid slechter gaan presteren. Kom steeds langs en krijg de juiste producten aangeboden.

Wil jij graag eens huidadvies krijgen?

Kom dan langs voor een "Get To Know Your Skin Treatment".

Dan analyseer ik jouw huid en aan de hand daarvan geef ik je productadvies, zodat je met de juiste producten voor jouw huid aan de slag kan. 

Boek hier je Get To Know Your Skin Treatment